tirsdag den 20. maj 2008

Ferie før hjemrejse

Inden tilbageturen mod Danmark havde vi en uges ferie på Zanzibar.
Zanzibar er Afrikas svar på Tyrkiet. Der er lækker strand, vand, og frem for alt sol. Det var dog ikke tilfældet den første dag, hvor det i løbet af 5 min så ud som på billedet til venstre. Men først var vi et par dage i Stonetown, hvor vi så lidt af hvert, og hvorfra vi tog ud på en lille ø (Prison Island) hvor der var kæmpeskildpadder.










Herefter tog vi helt op på den nordligste del af Zanzibar, hvor der var den dejligste strand. Vi boede i små hytter, og ellers tilbragte vi det meste af dagen ved stranden. En af dagene tog vi på en heldagestur, hvor vi skulle ud at snorkle. Det var super fedt, og det var ærgerligt vi ikke havde undervandskamera med. De små og store fisk i alle mulige farver svømmede overalt, og svømmede også helt tæt på. Det var fantastisk, og der var rigtig meget at se.









Billedet herunder viser et kig ud over stranden ned mod vandet, med det kridthvide sand, og de smukke palmer.
På vej hjem fløj vi fra Zanzibar til Nairobi i Kenya, hvor vi fløj henover Mt. Kilimanjaro. Billedet er taget ud af flyvinduet, og er derfor ikke så godt, men det ser da alligevel fascinerende ud.

Nu er vi hjemme igen, og det er skønt. Det var et fantastisk eventyr, og det var mærkeligt at komme hjem til et klinisk rent hjem. Ingen kryb, ingen små lorte på væggene, varm vand i hanen, sæbe i automaterne, og håndklæder til at tørre fingre i efter vask. Tak fordi I har fulgt med på vores blog og har skrevet kommentarer. Nu glæder vi os til at møre jer alle face to face.

Ingen kommentarer: